Op1 gemist? Jacco van Giessen doet verslag van rellen Rotterdam

Op1 gemist? Jacco van Giessen doet verslag van rellen Rotterdam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Jacco van Giessen doet verslag van <em>rellen Rotterdam</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Jacco van Giessen, verslaggever van RTV Rijnmond, brengt tijdens de uitzending van Op1 live verslag uit van de situatie in Rotterdam. In de stad zijn rellen gaande. Winkels zijn geplunderd en de politie wordt belaagd. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Jacco van Giessen doet verslag van rellen Rotterdam

Jacco van Giessen, verslaggever van RTV Rijnmond, brengt tijdens de uitzending van Op1 live verslag uit van de situatie in Rotterdam. In de stad zijn rellen gaande. Winkels zijn geplunderd en de politie wordt belaagd.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Jacco van Giessen doet verslag van rellen Rotterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier