Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers"

Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Femke Halsema was te gast bij Op1 om te praten over de situatie in de hoofdstad van vanavond en het afgelopen weekend.

Lees verder onder de video

Krachtige Femke Halsema bij <em>Op1</em>: &quot;Hier vechten geen burgers met burgers&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Femke Halsema was te gast bij Op1 om te praten over de situatie in de hoofdstad van vanavond en het afgelopen weekend. Lees verder onder de video "Geen burgeroorlog"In een strijdbaar betoog beschrijft ze hoe ze de huidige situatie ziet: "Er is geen sprake van een burgeroorlog. Hier vechten geen burgers met burgers. Er is sprake van relschoppers die crimineel gedrag vertonen, en het gezag reageert daarop naar behoren." Vanavond waren er onder andere rellen in Rotterdam en rellen in Den Bosch. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers"

"Geen burgeroorlog"
In een strijdbaar betoog beschrijft ze hoe ze de huidige situatie ziet: "Er is geen sprake van een burgeroorlog. Hier vechten geen burgers met burgers. Er is sprake van relschoppers die crimineel gedrag vertonen, en het gezag reageert daarop naar behoren." Vanavond waren er onder andere rellen in Rotterdam en rellen in Den Bosch.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier