Henk Krol bij Op1: moeten de verkiezingen worden uitgesteld vanwege corona?

Henk Krol bij Op1: moeten de verkiezingen worden uitgesteld vanwege corona?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Henk Krol bij <em>Op1</em>: moeten de <em>verkiezingen</em> worden uitgesteld vanwege corona? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 25 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 25 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Op 17 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Althans, als het aan het kabinet ligt. Henk Krol is tegen: hij is bang dat met name ouderen niet durven te gaan stemmen. Peter Kanne deed onderzoek. De meerderheid van de Nederlanders is voor doorgaan van de verkiezingen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Henk Krol bij Op1: moeten de verkiezingen worden uitgesteld vanwege corona?

Op 17 maart zijn er Tweede Kamerverkiezingen. Althans, als het aan het kabinet ligt. Henk Krol is tegen: hij is bang dat met name ouderen niet durven te gaan stemmen. Peter Kanne deed onderzoek. De meerderheid van de Nederlanders is voor doorgaan van de verkiezingen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Henk Krol bij Op1: moeten de verkiezingen worden uitgesteld vanwege corona? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier