Zien: dit is het enorme paleis van Vladimir Poetin, aldus vijand Aleksej Navalny

Zien: dit is het enorme paleis van Vladimir Poetin, aldus vijand Aleksej Navalny

Aleksej Navalny, de aartsvijand van Vladimir Poetin, heeft de Russische president opnieuw in verlegenheid gebracht met videobeelden van zijn enorme paleis - ter waarde van zo'n 1,3 miljard dollar. Poetin beweert echter dat het extravagante stulpje niet van hem is, zoals te horen is in de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: dit is het enorme paleis van <em>Vladimir Poetin</em>, aldus vijand <em>Aleksej Navalny</em> Aleksej Navalny, de aartsvijand van Vladimir Poetin, heeft de Russische president opnieuw in verlegenheid gebracht met videobeelden van zijn enorme paleis - ter waarde van zo'n 1,3 miljard dollar. Poetin beweert echter dat het extravagante stulpje niet van hem is, zoals te horen is in de video hieronder. Lees verder onder de video. Alle gemakkenHet landgoed waar het gigantische landhuis zich op bevindt is van alle gemakken voorzien. Poetin heeft het paleis volgens Navalny op een corrupte manier gebouwd, en daarbij is aan alles gedacht. Zo is er constant bewaking aanwezig, zijn er drie helikopter-landingsplatformen, bevindt zich een wijngaard op het terrein en is er zelfs een privétheater. De grootte van het landgoed? Veertig keer Monaco. Bekijk de beelden van het paleis van Vladimir Poetin hierboven. Bekijk ook Zien: Russische oppositieleider Navalny meteen opgepakt bij aankomst in Rusland Bekijk deze video » Video: tientallen aanhangers Navalny opgepakt bij protesten in Rusland Bekijk deze video »
Viral :
Zien: dit is het enorme paleis van Vladimir Poetin, aldus vijand Aleksej Navalny

Alle gemakken
Het landgoed waar het gigantische landhuis zich op bevindt is van alle gemakken voorzien. Poetin heeft het paleis volgens Navalny op een corrupte manier gebouwd, en daarbij is aan alles gedacht. Zo is er constant bewaking aanwezig, zijn er drie helikopter-landingsplatformen, bevindt zich een wijngaard op het terrein en is er zelfs een privétheater. De grootte van het landgoed? Veertig keer Monaco.

Bekijk de beelden van het paleis van Vladimir Poetin hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV