LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd

LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd

Blijkbaar hebben we de rellen van zondag 24 januari in Eindhoven helemaal verkeerd begrepen. Wat bleek namelijk het geval te zijn? Er werd gewoon carnaval gevierd in het Lampegat.

Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv.

<em>LuckyTV</em>: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd Blijkbaar hebben we de rellen van zondag 24 januari in Eindhoven helemaal verkeerd begrepen. Wat bleek namelijk het geval te zijn? Er werd gewoon carnaval gevierd in het Lampegat. Hieronder zie je een video van LuckyTV. Heb je LuckyTV gemist? Kijk alle video's terug via Gids.tv. Gevoel levend houdenVolgens een nieuwslezeres van Omroep Brabant werd slechts gepoogd om het gevoel van carnaval levend te houden. De commentator van LuckyTV voorziet de festiviteiten van enige duiding: zo blijkt het waterkanon van de politie de praalwagen van carnavalsvereniging Calimero te zijn. Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Verslaggever LuckyTV verbijsterd over vlaggen bij inauguratie Joe Biden Bekijk deze video » LuckyTV: Mark Rutte houdt chaotisch en bizar betoog over de avondklok Bekijk deze video » LuckyTV: Pino ruziet in Sesamstraat met meneer Aart over klokkijken: ‘Ik ben niet dom!’ Bekijk deze video »
Humor :
LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd

Gevoel levend houden
Volgens een nieuwslezeres van Omroep Brabant werd slechts gepoogd om het gevoel van carnaval levend te houden. De commentator van LuckyTV voorziet de festiviteiten van enige duiding: zo blijkt het waterkanon van de politie de praalwagen van carnavalsvereniging Calimero te zijn.

Bekijk het fragment van LuckyTV hierboven. Je kunt alle video's van LuckyTV terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier