Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen

Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen

Peter R. de Vries is helemaal niet verbaasd over de rellende jongeren, die zich de afgelopen dagen op meerdere plekken in Nederland enorm hebben misdragen: "Ik heb er van opgekeken dat de politiek weer doet alsof ze zo verbaasd zijn. Ik vind dat je dit kon zien aankomen en kijk er niet van op."

'Makkelijk praten'
John Jorritsma, de burgemeester van de flink getroffen stad Eindhoven, is ook aanwezig in de studio en hij vindt dat de misdaadverslaggever te makkelijk zijn mening klaar heeft: "Het is altijd makkelijk om vanaf de zijlijn dan dit soort commentaren daarop te hebben", sneert hij. Die opmerking schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij De Vries: "Ik sta niet aan de zijlijn, ik sta met mijn voeten altijd in het bluswater." De sfeer wordt er vervolgens niet bepaald beter op aan tafel.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen Peter R. de Vries is helemaal niet verbaasd over de rellende jongeren, die zich de afgelopen dagen op meerdere plekken in Nederland enorm hebben misdragen: "Ik heb er van opgekeken dat de politiek weer doet alsof ze zo verbaasd zijn. Ik vind dat je dit kon zien aankomen en kijk er niet van op." 'Makkelijk praten'John Jorritsma, de burgemeester van de flink getroffen stad Eindhoven, is ook aanwezig in de studio en hij vindt dat de misdaadverslaggever te makkelijk zijn mening klaar heeft: "Het is altijd makkelijk om vanaf de zijlijn dan dit soort commentaren daarop te hebben", sneert hij. Die opmerking schiet duidelijk in het verkeerde keelgat bij De Vries: "Ik sta niet aan de zijlijn, ik sta met mijn voeten altijd in het bluswater." De sfeer wordt er vervolgens niet bepaald beter op aan tafel. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier