Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video)

Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video)

Powned-verslaggever Slijptol nam maandagavond een kijkje in Rotterdam, na afloop van de rellen. De ravage is enorm, ziet ook een gedupeerde winkelier: "Onze container is in brand gestoken."

Bizar
Ook wordt een leeggeroofde juwelier bezocht: "Ongelofelijk veel juwelen zijn meegenomen en er liggen gewoon nog sieraden op de grond, het is bizar." Bekijk de video van Powned hieronder.

Rellen Rotterdam: <em>Powned</em> bezoekt gedupeerde winkeliers (video) Powned-verslaggever Slijptol nam maandagavond een kijkje in Rotterdam, na afloop van de rellen. De ravage is enorm, ziet ook een gedupeerde winkelier: "Onze container is in brand gestoken." BizarOok wordt een leeggeroofde juwelier bezocht: "Ongelofelijk veel juwelen zijn meegenomen en er liggen gewoon nog sieraden op de grond, het is bizar." Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video » LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd Bekijk deze video » Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen Bekijk deze video »
TV :
Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier