Roos Schlikker legt relplegers uit: "Nederland is geen dictatuur" (video)

Roos Schlikker legt relplegers uit: "Nederland is geen dictatuur" (video)

Menig wenkbrauw werd gefronst, toen relplegers in Eindhoven zondagmiddag massaal het woord 'dictatuur' scandeerden. Het zegt wellicht ook iets over het IQ van de betreffende demonstranten; je kunt namelijk veel van Nederland zeggen, maar niet dat het een dictatuur is.

'Belediging'
Het voorval viel ook 5 Uur Show-presentatrice Brecht van Hulten en columniste Roos Schlikker op. Die laatste: "Het is een belediging voor de democratie die wij hier wel degelijk hebben. We hebben gewoon een gekozen regering. Je mag best boos zijn op de besluiten die genomen worden maar dat is iets heel anders dan zeggen: wij leven in een dictatuur." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder.

Roos Schlikker legt <em>relplegers</em> uit: &quot;Nederland is geen dictatuur&quot; (video) Menig wenkbrauw werd gefronst, toen relplegers in Eindhoven zondagmiddag massaal het woord 'dictatuur' scandeerden. Het zegt wellicht ook iets over het IQ van de betreffende demonstranten; je kunt namelijk veel van Nederland zeggen, maar niet dat het een dictatuur is. 'Belediging'Het voorval viel ook 5 Uur Show-presentatrice Brecht van Hulten en columniste Roos Schlikker op. Die laatste: "Het is een belediging voor de democratie die wij hier wel degelijk hebben. We hebben gewoon een gekozen regering. Je mag best boos zijn op de besluiten die genomen worden maar dat is iets heel anders dan zeggen: wij leven in een dictatuur." Bekijk het fragment van de 5 Uur Show hieronder. Bekijk ook Video: waterkanon Eindhoven spuit vrouw tegen muur Bekijk deze video » LuckyTV: rellen Eindhoven verkeerd begrepen, er werd gewoon carnaval gevierd Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Roos Schlikker legt relplegers uit: "Nederland is geen dictatuur" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier