Dinsdag in de 5 Uur Show: avondklokrellen & Koen en Gina Arts

Dinsdag in de 5 Uur Show: avondklokrellen & Koen en Gina Arts

Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Koen & Gina Arts leefden een jaar lang in de buitenlucht en vertellen over hun ervaringen
  • Aandacht voor een onderzoek naar 50 corona-patiënten die tijdens de eerste golf voor hun leven vochten op de IC
  • Het laatste nieuws over de avondklokrellen

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder

Dinsdag in de <em>5 Uur Show</em>: avondklokrellen &amp; Koen en Gina Arts Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo presenteert dinsdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Koen & Gina Arts leefden een jaar lang in de buitenlucht en vertellen over hun ervaringen Aandacht voor een onderzoek naar 50 corona-patiënten die tijdens de eerste golf voor hun leven vochten op de IC Het laatste nieuws over de avondklokrellen Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van dinsdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Roos Schlikker legt relplegers uit: "Nederland is geen dictatuur" (video) Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in de 5 Uur Show: avondklokrellen & Koen en Gina Arts

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in de 5 Uur Show: avondklokrellen & Koen en Gina Arts of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier