NOS: Den Bosch ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video)

NOS: Den Bosch ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video)

De saamhorigheid in Den Bosch is groot en wat rellende jongeren kunnen daar helemaal niets aan veranderen, zo bleek dinsdagmorgen toen een aantal Bosschenaren een veger oppakte om hun stad weer toonbaar te maken: "Het is heel triest wat er gisterenavond is gebeurd en ik wil graag mijn steentje bijdragen om het ook een klein beetje op te ruimen", aldus een van hen.

'Best beetje eng'
Het ging er heftig aan toe maandagavond, toen honderden jongeren de binnenstad onveilig maakten. Een centrumbewoner: "Het was best wel een beetje eng. Je denkt van: ga alsjeblieft weg, waarom moet dit?" Bekijk de video van de NOS hieronder.

NOS: <em>Den Bosch</em> ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video) De saamhorigheid in Den Bosch is groot en wat rellende jongeren kunnen daar helemaal niets aan veranderen, zo bleek dinsdagmorgen toen een aantal Bosschenaren een veger oppakte om hun stad weer toonbaar te maken: "Het is heel triest wat er gisterenavond is gebeurd en ik wil graag mijn steentje bijdragen om het ook een klein beetje op te ruimen", aldus een van hen. 'Best beetje eng'Het ging er heftig aan toe maandagavond, toen honderden jongeren de binnenstad onveilig maakten. Een centrumbewoner: "Het was best wel een beetje eng. Je denkt van: ga alsjeblieft weg, waarom moet dit?" Bekijk de video van de NOS hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Peter R. de Vries clasht met burgemeester Jorritsma over rellen Bekijk deze video » Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS: Den Bosch ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier