Koffietijd: Arie Boomsma over nieuw boek Volhard "Bezems zijn multifunctioneel"

Koffietijd: Arie Boomsma over nieuw boek Volhard "Bezems zijn multifunctioneel"

Koffietijd: <em>Arie Boomsma</em> over nieuw boek <em>Volhard</em> &quot;Bezems zijn multifunctioneel&quot; Arie Boomsma schreef zijn nieuwe boek 'Volhard' en vertelt daarin dat meditatie goed voor je lijf is: "Je moet jezelf blijven prikkelen." Ook geeft hij de vrouwen van Koffietijd tips hoe ze kunnen sporten met alledaagse huishoudelijk attributen. Zie in de video hierboven hoe Arie, Pernille en Quinty met bezems sportoefeningen doen en Arie zijn spierballen laat zien met een handdoek-oefening. Bekijk ook Video: Arie Boomsma legt uit wat Veganuary inhoudt Bekijk deze video » Arie Boomsma geeft tips in RTL Boulevard om je telefoonverslaving in te dammen Bekijk deze video »
TV :
Koffietijd: Arie Boomsma over nieuw boek Volhard "Bezems zijn multifunctioneel"

Arie Boomsma schreef zijn nieuwe boek 'Volhard' en vertelt daarin dat meditatie goed voor je lijf is: "Je moet jezelf blijven prikkelen." Ook geeft hij de vrouwen van Koffietijd tips hoe ze kunnen sporten met alledaagse huishoudelijk attributen.

Zie in de video hierboven hoe Arie, Pernille en Quinty met bezems sportoefeningen doen en Arie zijn spierballen laat zien met een handdoek-oefening.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Koffietijd: Arie Boomsma over nieuw boek Volhard "Bezems zijn multifunctioneel" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier