Video: Rico Verhoeven klaar voor GLORY 77 dankzij Whole Body Cryo Therapy

Video: Rico Verhoeven klaar voor GLORY 77 dankzij Whole Body Cryo Therapy

GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.

Zaterdag 30 januari is het zo ver, dan staan de twee aartsrivalen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges tegenover elkaar in de boxring tijdens het kickboksevent GLORY 77. Aangezien Jamal Ben Saddik twee weken van tevoren de wedstrijd heeft afgezegd vanwege een blessure, is Hesdy Gerges de nieuwe tegenstander van Rico Verhoeven.

Hesdy Gerges is klaar voor het gevecht tegen kickboxkampioen Rico Verhoeven. Maar ook Rico is topfit, mede dankzij zijn bezoekjes aan de Whole Body Cryo Therapy. Op Rico's Instagram is te zien hoe hij het promoot.

Video: <em>Rico Verhoeven</em> klaar voor <em>GLORY 77</em> dankzij <em>Whole Body Cryo Therapy</em> GLORY 77 met Rico Verhoeven - Hesdy Gerges is exclusief te zien via de GLORY-livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Zaterdag 30 januari is het zo ver, dan staan de twee aartsrivalen Rico Verhoeven en Hesdy Gerges tegenover elkaar in de boxring tijdens het kickboksevent GLORY 77. Aangezien Jamal Ben Saddik twee weken van tevoren de wedstrijd heeft afgezegd vanwege een blessure, is Hesdy Gerges de nieuwe tegenstander van Rico Verhoeven. Hesdy Gerges is klaar voor het gevecht tegen kickboxkampioen Rico Verhoeven. Maar ook Rico is topfit, mede dankzij zijn bezoekjes aan de Whole Body Cryo Therapy. Op Rico's Instagram is te zien hoe hij het promoot. Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream. Bekijk ook Video: Rico Verhoeven kan blessure Jamal Ben Saddik maar moeilijk geloven Bekijk deze video » Jinek gemist? Rico Verhoeven helemaal klaar met Ben Saddik: ‘Bijna belachelijk’ Bekijk deze video » Zien: Hesdy Gerges verklaart oorlog aan Rico Verhoeven voor Glory-gevecht Bekijk deze video »

Het kickboksevent GLORY 77 is op zaterdag 30 januari vanaf 19.00 uur Nederlandse tijd te zien via een betaalde livestream. Bekijk hier de GLORY-livestream.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Rico Verhoeven klaar voor GLORY 77 dankzij Whole Body Cryo Therapy of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier