The Sky Is The Limit: Kelvin kocht Rolls-Royce van twee ton met sterrenhemel

The Sky Is The Limit: Kelvin kocht Rolls-Royce van twee ton met sterrenhemel

Kelvin Wiedenhoff is pas 29 jaar en toch al miljonair, dankzij het (voor hem) lucratieve handelen in cryptomunten. Dat biedt uiteraard ook de mogelijkheid tot het kopen van dure auto's, zoals een mooie Rolls-Royce. Wat kostte die? "Ik heb hem voor bijna twee ton gekocht."

Sterrenhemel
Maar dan heb je ook wel wat: "Dit was mijn droomauto. En deze heeft een hele mooie sterrenhemel." Hoe die er precies uitziet zie je in het fragment van The Sky Is The Limit hieronder.

<em>The Sky Is The Limit</em>: Kelvin kocht Rolls-Royce van twee ton met sterrenhemel Kelvin Wiedenhoff is pas 29 jaar en toch al miljonair, dankzij het (voor hem) lucratieve handelen in cryptomunten. Dat biedt uiteraard ook de mogelijkheid tot het kopen van dure auto's, zoals een mooie Rolls-Royce. Wat kostte die? "Ik heb hem voor bijna twee ton gekocht." SterrenhemelMaar dan heb je ook wel wat: "Dit was mijn droomauto. En deze heeft een hele mooie sterrenhemel." Hoe die er precies uitziet zie je in het fragment van The Sky Is The Limit hieronder. The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Igor in The Sky is the Limit: "Ik vergelijk mezelf met Julius Caesar & Napoleon" Bekijk deze video » The Sky Is The Limit: 84-jarige Jan laat zijn wagenpark zien: "Ja van de ene komt de ander" Bekijk deze video »
The sky is the limit

De 29-jarige Kelvin is miljonair geworden met investeren in cryptomunten. Hij laat met trots zijn prachtige Rolls-Royce zien! Wat een bak! 😲😲

Posted by SBS 6 on Tuesday, January 26, 2021
TV :
The Sky Is The Limit: Kelvin kocht Rolls-Royce van twee ton met sterrenhemel

The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland is iedere dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van The Sky Is The Limit: Rijk En Succesvol In Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Sky Is The Limit: Kelvin kocht Rolls-Royce van twee ton met sterrenhemel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV