Trailer: Nederlandse horrorfilm De Lift dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Nederlandse horrorfilm De Lift dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Nederlandse horrorfilm <em>De Lift</em> dinsdag te zien bij <em>RTL 7</em> Bekijk hierboven de trailer van de allereerste Nederlandse film die ook heel veel doorbraken in het buitenland heeft gehad De Lift (1983). NederhorrorNiet alleen lanceerde Dick Maas in 1983 zijn eigen loopbaan als regisseur, hij introduceert ook een heel nieuw genre: de Nederhorror. En hij laat het grote publiek kennismaken met de tot dan toe vrij onbekende acteur Huub Stapel. De Lift (1983) is dinsdag 26 januari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt De Lift streamen via Videoland. Bekijk ook Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video » Godzilla vs. Kong in maart in de bioscoop, bekijk de spectaculaire trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Nederlandse horrorfilm De Lift dinsdag te zien bij RTL 7

Bekijk hierboven de trailer van de allereerste Nederlandse film die ook heel veel doorbraken in het buitenland heeft gehad De Lift (1983).

Nederhorror
Niet alleen lanceerde Dick Maas in 1983 zijn eigen loopbaan als regisseur, hij introduceert ook een heel nieuw genre: de Nederhorror. En hij laat het grote publiek kennismaken met de tot dan toe vrij onbekende acteur Huub Stapel.

De Lift (1983) is dinsdag 26 januari om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt De Lift streamen via Videoland.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV