Trailer: Biografiefilm Steve Jobs dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Biografiefilm Steve Jobs dinsdag te zien bij SBS9

Trailer: Biografiefilm <em>Steve Jobs</em> dinsdag te zien bij <em>SBS9</em> Michael Fassbender speelt de sterren van de hemel in deze film over Apple-oprichter Steve Jobs. Apple-oprichter Steve Jobs is een van de invloedrijkste personen van de afgelopen decennia. De producten die Apple onder zijn leiding lanceerde hebben een grote invloed op onze levens. Bekijk de trailer van de biografiefilm Steve Jobs hierboven. Steve Jobs uit 2015 is dinsdag 26 januari om 20.30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Steve Jobs streamen via o.a. Netflix. Bekijk ook Zien: zo klinkt Netflix-serie Cobra Kai in talen als Duits, Hindi en Koreaans Bekijk deze video » Suits seizoen 8 vervolgt vanaf zaterdag op Netflix, bekijk de trailer Bekijk deze video »
Film :
Trailer: Biografiefilm Steve Jobs dinsdag te zien bij SBS9

Michael Fassbender speelt de sterren van de hemel in deze film over Apple-oprichter Steve Jobs. Apple-oprichter Steve Jobs is een van de invloedrijkste personen van de afgelopen decennia. De producten die Apple onder zijn leiding lanceerde hebben een grote invloed op onze levens.

Bekijk de trailer van de biografiefilm Steve Jobs hierboven.

Steve Jobs uit 2015 is dinsdag 26 januari om 20.30 uur te zien bij SBS9. Je kunt Steve Jobs streamen via o.a. Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Biografiefilm Steve Jobs dinsdag te zien bij SBS9 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier