Zien: Marieke Elsinga over haar slechte adem & toiletbezoekjes

Zien: Marieke Elsinga over haar slechte adem & toiletbezoekjes

Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben het in de Mattie en Marieke-show van Qmusic over toiletbezoekjes en een ochtendadem. Marieke vindt het onzin dat vrouwen naar 'bloemetjes' ruiken op het toilet. Dat is volgens haar helemaal niet waar: "Ik kan daar echt van kotsen."

Beren op de wc
Marieke: "Iedereen zit toch te beren op de plee. Als ik nummer twee doe op het toilet, ruikt het heus niet zo fris. Want ik eet hetzelfde als jou", aldus Marieke.

Bekijk de het grappige Qmusic-fragment met Marieke Elsinga hieronder.

Zien: <em>Marieke Elsinga</em> over haar slechte adem &amp; toiletbezoekjes Mattie Valk en Marieke Elsinga hebben het in de Mattie en Marieke-show van Qmusic over toiletbezoekjes en een ochtendadem. Marieke vindt het onzin dat vrouwen naar 'bloemetjes' ruiken op het toilet. Dat is volgens haar helemaal niet waar: "Ik kan daar echt van kotsen." Beren op de wcMarieke: "Iedereen zit toch te beren op de plee. Als ik nummer twee doe op het toilet, ruikt het heus niet zo fris. Want ik eet hetzelfde als jou", aldus Marieke. Bekijk de het grappige Qmusic-fragment met Marieke Elsinga hieronder. Bekijk ook Marieke Elsinga ligt dubbel om imitatie TV Kantine: ''Ik dacht echt mezelf te zien!'' Bekijk deze video » Marieke Elsinga verrast Mattie Valk voor verjaardag: ''De aftakeling gaat beginnen!'' Bekijk deze video » Hilarisch: Mattie Valk sluit zijn vriendin op (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marieke Elsinga over haar slechte adem & toiletbezoekjes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier