Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse

Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse

Ook in Den Bosch is het onrustig geweest door de avondklok. Meerdere relschoppers zijn op oorlogspad. Winkels moeten het ontgelden, zo ook de Primera.

Bekijk ook de beelden van de rellen in Rotterdam.

Primera geplunderd op verjaardag
Een ellendige verjaardag voor Maaike Neufeglise, eigenaresse van de Primera in de Vissersstraat in Den Bosch. Haar winkel was maandag 25 januari doelwit van een groep relschoppers, die de zaak kort en klein sloegen. In de video hieronder zie je hoe de Primera is geplunderd. De ruiten zijn vernield en de schappen zijn overhoop gehaald.

Hieronder zie je meerdere video's uit Den Bosch

Zien: <em>Geplunderde</em> Primera in <em>Den Bosch</em> zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse Ook in Den Bosch is het onrustig geweest door de avondklok. Meerdere relschoppers zijn op oorlogspad. Winkels moeten het ontgelden, zo ook de Primera. Bekijk ook de beelden van de rellen in Rotterdam. Primera geplunderd op verjaardagEen ellendige verjaardag voor Maaike Neufeglise, eigenaresse van de Primera in de Vissersstraat in Den Bosch. Haar winkel was maandag 25 januari doelwit van een groep relschoppers, die de zaak kort en klein sloegen. In de video hieronder zie je hoe de Primera is geplunderd. De ruiten zijn vernield en de schappen zijn overhoop gehaald. Hieronder zie je meerdere video's uit Den Bosch Bekijk ook Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video » Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen Bekijk deze video » NOS: Den Bosch ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video) Bekijk deze video » 'Heftige' video relschopper Den Bosch gaat viral, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier