Video: Francis van Broekhuizen van ellende naar KFC gereden tijdens sla-dieet: "Zulke bakken kip gegeten!"

Video: Francis van Broekhuizen van ellende naar KFC gereden tijdens sla-dieet: "Zulke bakken kip gegeten!"

Gerard Joling deelt een video op zijn Instagrampagina waarin te zien is hoe zijn RTL Exclusief-maatje Francis van Broekhuizen toegeeft van ellende kip te hebben gegeten. Francis at tijdens haar dieet elke dag sla en was het zat, en reed naar de KFC voor bakken met kip.

Bekijk de leuke video met Gerard Joling en Francis van Broekhuizen hieronder. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Francis van Broekhuizen</em> van ellende naar <em>KFC</em> gereden tijdens sla-dieet: &quot;Zulke bakken kip gegeten!&quot; Gerard Joling deelt een video op zijn Instagrampagina waarin te zien is hoe zijn RTL Exclusief-maatje Francis van Broekhuizen toegeeft van ellende kip te hebben gegeten. Francis at tijdens haar dieet elke dag sla en was het zat, en reed naar de KFC voor bakken met kip. Bekijk de leuke video met Gerard Joling en Francis van Broekhuizen hieronder. RTL Exclusief is wekelijks om 20:30 uur te zien op zondagavond. Je kunt alle afleveringen van RTL Exclusief terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Exclusief: Gerard Joling in de nieuwsquiz met Francis van Broekhuizen Bekijk deze video » Zien: Gerard Joling klaagt bij RTL Exclusief: "Is het licht nog net zo verrot?" Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Francis van Broekhuizen van ellende naar KFC gereden tijdens sla-dieet: "Zulke bakken kip gegeten!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier