Bizarre beelden: relschoppers in Amsterdam-Noord veroorzaken enorme vuurbal

Bizarre beelden: relschoppers in Amsterdam-Noord veroorzaken enorme vuurbal

Ook in Amsterdam-Noord was het gisteravond (25 januari) erg gezellig. In de hoofdstad gingen, net als in veel andere steden, relschoppers de straat op. Het levert bizarre beelden op: een paar hooligans steken een bruggetje in brand met een enorme vuurbal.

Lees verder onder de video.

Bizarre beelden: relschoppers in <em>Amsterdam-Noord</em> veroorzaken enorme vuurbal Ook in Amsterdam-Noord was het gisteravond (25 januari) erg gezellig. In de hoofdstad gingen, net als in veel andere steden, relschoppers de straat op. Het levert bizarre beelden op: een paar hooligans steken een bruggetje in brand met een enorme vuurbal. Lees verder onder de video. BrandstofOp een filmpje is te zien hoe het straattuig een paar jerrycans met brandstof heeft verzameld, en die op een klein bruggetje plaatst. Als het spul wordt aangestoken ontstaat er een enorme vuurbal, die ook de omliggende begroeiing in lichterlaaie zet. Ze zullen ongetwijfeld trots geweest zijn. Bekijk de beelden uit Amsterdam-Noord hierboven. Bekijk ook Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Bekijk deze video » Krachtige Femke Halsema bij Op1: "Hier vechten geen burgers met burgers" Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre beelden: relschoppers in Amsterdam-Noord veroorzaken enorme vuurbal

Brandstof
Op een filmpje is te zien hoe het straattuig een paar jerrycans met brandstof heeft verzameld, en die op een klein bruggetje plaatst. Als het spul wordt aangestoken ontstaat er een enorme vuurbal, die ook de omliggende begroeiing in lichterlaaie zet. Ze zullen ongetwijfeld trots geweest zijn.

Bekijk de beelden uit Amsterdam-Noord hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: relschoppers in Amsterdam-Noord veroorzaken enorme vuurbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier