Kamervoorzitter Khadija Arib reageert op rellen: "Het zijn schokkende beelden"

Kamervoorzitter Khadija Arib reageert op rellen: "Het zijn schokkende beelden"

Na twee dagen van hevige rellen in heel Nederland heeft ook Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib gereageerd. De PvdA'er spreekt van "schokkende beelden", die volgens haar niet bij ons land passen: "Dat is niet het Nederland dat wij kennen, en dat is niet het Nederland waarvan wij houden."

Lees verder onder de video.

Kamervoorzitter <em>Khadija Arib</em> reageert op rellen: &quot;Het zijn schokkende beelden&quot; Na twee dagen van hevige rellen in heel Nederland heeft ook Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib gereageerd. De PvdA'er spreekt van "schokkende beelden", die volgens haar niet bij ons land passen: "Dat is niet het Nederland dat wij kennen, en dat is niet het Nederland waarvan wij houden." Lees verder onder de video. Geen respectArib vertelt dat geweld zoals we dat de afgelopen dagen hebben gezien, niet thuishoort in een democratie. Volgens haar is er geen enkele ruimte en geen enkel respect "voor de wijze waarop er de afgelopen dagen overal in het land werd bedreigd, gevochten en geplunderd". Ze sluit af met de hoop dat het besef dat geweld nooit een oplossing is, binnenkort ook doordringt tot die kleine groep "schreeuwers en geweldplegers". Bekijk de beelden van Khadija Arib hierboven. Bekijk ook Video: Ferd Grapperhaus wordt woest van plunderaars Bekijk deze video » Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse Bekijk deze video » Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Kamervoorzitter Khadija Arib reageert op rellen: "Het zijn schokkende beelden"

Geen respect
Arib vertelt dat geweld zoals we dat de afgelopen dagen hebben gezien, niet thuishoort in een democratie. Volgens haar is er geen enkele ruimte en geen enkel respect "voor de wijze waarop er de afgelopen dagen overal in het land werd bedreigd, gevochten en geplunderd". Ze sluit af met de hoop dat het besef dat geweld nooit een oplossing is, binnenkort ook doordringt tot die kleine groep "schreeuwers en geweldplegers".

Bekijk de beelden van Khadija Arib hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kamervoorzitter Khadija Arib reageert op rellen: "Het zijn schokkende beelden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier