Aflevering 4 van Mollenstreken met Lavezzi Rutjes: "Lakshmi, we gaan je missen!"

Aflevering 4 van Mollenstreken met Lavezzi Rutjes: "Lakshmi, we gaan je missen!"

Het is alweer tijd voor de vierde aflevering van Mollenstreken, waarin Lavezzi Rutjes zijn kijk op Wie is de Mol? met ons deelt. Uiteraard neemt de jongeman ook geroerd afscheid van Lakshmi, die het spel dit weekend moest verlaten. Vervolgens gaat hij echter gewoon door met het uitdelen van Mollenstreken: wie zat te mollen tijdens de opdrachten, en wie maakte zich verdacht?

Bekijk de vierde aflevering van Mollenstreken hieronder.

Aflevering 4 van <em>Mollenstreken</em> met Lavezzi Rutjes: &quot;Lakshmi, we gaan je missen!&quot; Het is alweer tijd voor de vierde aflevering van Mollenstreken, waarin Lavezzi Rutjes zijn kijk op Wie is de Mol? met ons deelt. Uiteraard neemt de jongeman ook geroerd afscheid van Lakshmi, die het spel dit weekend moest verlaten. Vervolgens gaat hij echter gewoon door met het uitdelen van Mollenstreken: wie zat te mollen tijdens de opdrachten, en wie maakte zich verdacht? Bekijk de vierde aflevering van Mollenstreken hieronder. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Meeliften' Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Fotogenie(k)' Bekijk deze video » Wie is de Mol? aflevering 4 gemist? Bekijk de opdracht 'Vuur en vlam' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Aflevering 4 van Mollenstreken met Lavezzi Rutjes: "Lakshmi, we gaan je missen!"

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Aflevering 4 van Mollenstreken met Lavezzi Rutjes: "Lakshmi, we gaan je missen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier