Ahmed Aboutaleb pakt relschoppers aan: "Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?"

Ahmed Aboutaleb pakt relschoppers aan: "Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?"

De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb kiest voor een rigoureuze aanpak van de relschoppers - en hun ouders: hij spreekt ze een dag na de rellen rechtstreeks toe. "Wat heb je gedaan met die spulletjes die je gestolen hebt? Voelt het goed om wakker te worden met een tas vol gestolen spullen naast je?"

Lees verder onder de video.

<em>Ahmed Aboutaleb</em> pakt relschoppers aan: &quot;Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?&quot; De Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb kiest voor een rigoureuze aanpak van de relschoppers - en hun ouders: hij spreekt ze een dag na de rellen rechtstreeks toe. "Wat heb je gedaan met die spulletjes die je gestolen hebt? Voelt het goed om wakker te worden met een tas vol gestolen spullen naast je?" Lees verder onder de video. VernielingOp een buitengewoon sarcastische manier spreekt Aboutaleb het straattuig toe. "Goed gevoel, dat je je stad naar de vernieling hebt geholpen?" De burgemeester gaat onverbiddelijk door en vraagt aan de relschoppers wat hun geweten nu zegt. "En ouders! Ja, die zijn er ook nog. Heeft u uw zoon gebeld, van: kom thuis, het is negen uur geweest?" Bekijk de video van Ahmed Aboutaleb hierboven. Bekijk ook Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Bekijk deze video » Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video) Bekijk deze video » Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Ahmed Aboutaleb pakt relschoppers aan: "Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?"

Vernieling
Op een buitengewoon sarcastische manier spreekt Aboutaleb het straattuig toe. "Goed gevoel, dat je je stad naar de vernieling hebt geholpen?" De burgemeester gaat onverbiddelijk door en vraagt aan de relschoppers wat hun geweten nu zegt. "En ouders! Ja, die zijn er ook nog. Heeft u uw zoon gebeld, van: kom thuis, het is negen uur geweest?"

Bekijk de video van Ahmed Aboutaleb hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ahmed Aboutaleb pakt relschoppers aan: "Wat heb je gedaan met die gestolen spullen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier