Klikbeet: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen

Klikbeet: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen

Een hilarisch programma als Klikbeet kan niet anders dan gepaard gaan met talloze bloopers tijdens de opnames. Dat blijkt inderdaad het geval: speciaal voor de liefhebbers werd er een compilatie gemaakt met de leukste blunders van het afgelopen seizoen.

Bekijk de compilatie van Klikbeet hieronder. Je kunt alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv.

<em>Klikbeet</em>: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen Een hilarisch programma als Klikbeet kan niet anders dan gepaard gaan met talloze bloopers tijdens de opnames. Dat blijkt inderdaad het geval: speciaal voor de liefhebbers werd er een compilatie gemaakt met de leukste blunders van het afgelopen seizoen. Bekijk de compilatie van Klikbeet hieronder. Je kunt alle afleveringen van Klikbeet terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Klikbeet gaat online door: "Inclusief bloopers" (video) Bekijk deze video » Klikbeet gemist? De 11 manieren om tijd te rekken bij een voetbalwedstrijd Bekijk deze video »
TV :
Klikbeet: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Klikbeet: bekijk de hilarische bloopers van het afgelopen seizoen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier