Crisis in de Tent: Willem krijgt hulp voor zijn lunchroom

Crisis in de Tent: Willem krijgt hulp voor zijn lunchroom

Door de tweede horeca lockdown zijn er veel horeca-eigenaren in de problemen gekomen. Chefkok Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal schieten in het SBS6-programma Crisis in de Tent te hulp en maken een reddingsplan voor Willem. Willem is door de coronacrisis zwaar in de problemen gekomen met zijn lunchroom.

Bekijk hieronder het Crisis in de Tent-fragment met Willem.

<em>Crisis in de Tent</em>: Willem krijgt hulp voor zijn <em>lunchroom</em> Door de tweede horeca lockdown zijn er veel horeca-eigenaren in de problemen gekomen. Chefkok Herman den Blijker en zakenvrouw Annemarie van Gaal schieten in het SBS6-programma Crisis in de Tent te hulp en maken een reddingsplan voor Willem. Willem is door de coronacrisis zwaar in de problemen gekomen met zijn lunchroom. Bekijk hieronder het Crisis in de Tent-fragment met Willem. Het nieuwe seizoen van Crisis in de tent is vanaf dinsdag 12 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Het nieuwe seizoen van Crisis in de tent is vanaf dinsdag 12 januari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Crisis in de tent terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Crisis in de Tent: Willem krijgt hulp voor zijn lunchroom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier