Video: Correspondent Frank Renout over Franse rellen "Eindigt altijd in gevechten"

Video: Correspondent Frank Renout over Franse rellen "Eindigt altijd in gevechten"

Het zijn bizarre beelden; de rellen, vernielingen en de plunderingen in Nederlandse steden. Maar in Frankrijk hebben ze volop ervaring met geweld op straat en botsingen met de politie. Frankrijk-correspondent Frank Renout sprak met Sebastian Roché, specialist op het gebied van sociale onrust.

Bekijk hieronder de AD-video over de rellen in Frankrijk en Nederland.

Video: Correspondent <em>Frank Renout</em> over Franse rellen &quot;Eindigt altijd in gevechten&quot; Het zijn bizarre beelden; de rellen, vernielingen en de plunderingen in Nederlandse steden. Maar in Frankrijk hebben ze volop ervaring met geweld op straat en botsingen met de politie. Frankrijk-correspondent Frank Renout sprak met Sebastian Roché, specialist op het gebied van sociale onrust. Bekijk hieronder de AD-video over de rellen in Frankrijk en Nederland. Bekijk ook Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse Bekijk deze video » Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video » Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Correspondent Frank Renout over Franse rellen "Eindigt altijd in gevechten"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Correspondent Frank Renout over Franse rellen "Eindigt altijd in gevechten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier