Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers"

Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers"

Het blijft onrustig in Den Bosch. Veel relschoppers zijn op oorlogspad. Dinsdagmiddag werd winkelcentrum de Helftheuvel ontruimd, omdat er signalen zouden zijn dat relschoppers op weg zouden zijn naar het centrum.

Noodverordening
Burgemeester Jack Mikkers heeft inmiddels een noodverordening afgekondigd voor grote delen van de stad. Bekijk de AD-video hieronder en bekijk ook de beelden van de rellen in Rotterdam.

Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers" Het blijft onrustig in Den Bosch. Veel relschoppers zijn op oorlogspad. Dinsdagmiddag werd winkelcentrum de Helftheuvel ontruimd, omdat er signalen zouden zijn dat relschoppers op weg zouden zijn naar het centrum. NoodverordeningBurgemeester Jack Mikkers heeft inmiddels een noodverordening afgekondigd voor grote delen van de stad. Bekijk de AD-video hieronder en bekijk ook de beelden van de rellen in Rotterdam. Hieronder zie je meerdere video's over de rellen in Den Bosch. Bekijk ook Heftige beelden rellen Den Bosch: plunderingen in supermarkt Bekijk deze video » Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen Bekijk deze video » NOS: Den Bosch ruimt op na rellen en toont saamhorigheid (video) Bekijk deze video » 'Heftige' video relschopper Den Bosch gaat viral, bekijk de beelden Bekijk deze video » Zien: Geplunderde Primera in Den Bosch zorgt voor tranen bij jarige eigenaresse Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers"

Hieronder zie je meerdere video's over de rellen in Den Bosch.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Onrust in Den Bosch blijft "Noodverordening afgekondigd door Burgemeester Jack Mikkers" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier