Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm Raya and the Last Dragon

Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm Raya and the Last Dragon

Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm <em>Raya and the Last Dragon</em> In maart is de gloednieuwe animatiefilm Raya and the Last Dragon te zien in Nederland. De film kreeg dinsdag zijn eerste volledige trailer. Bekijk hem hierboven. De film is in Nederland zowel in de bioscopen (als ze voor maart weer open gaan) als met extra bijbetaling als zogenaamde VIP-toegang (Premier Access) te zien op streamingdienst Disney+ Het verhaalHet verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden. Raya and the Last Dragon is op 5 maart te zien in de bioscoop en op Disney+ met VIP-toegang. Lees hier waar je in maart Raya and the Last Dragon kunt streamen. Bekijk ook Bekijk de trailer van Raya en the Last Dragon (maart 2021 in de bioscoop) Bekijk deze video » Alle vijf seizoenen van originele The Muppet Show vanaf 19 februari op Disney+ Bekijk deze video »
Trailer :
Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm Raya and the Last Dragon

In maart is de gloednieuwe animatiefilm Raya and the Last Dragon te zien in Nederland. De film kreeg dinsdag zijn eerste volledige trailer. Bekijk hem hierboven.

De film is in Nederland zowel in de bioscopen (als ze voor maart weer open gaan) als met extra bijbetaling als zogenaamde VIP-toegang (Premier Access) te zien op streamingdienst Disney+

Het verhaal
Het verhaal speelt zich af in Kumandra. Daar vormen vijf verschillende clans het Land van de Draak. De draken zijn echter al lang verdwenen, en Kumandra is binnengevallen door een duistere sinistere kracht. Raya is een eenzame krijger die een avontuurlijke zoektocht start om haar ooit zo mooie wereld te redden en is vastbesloten om de laatste draak te vinden die volgens haar de macht heeft om Kumandra te redden.

Raya and the Last Dragon is op 5 maart te zien in de bioscoop en op Disney+ met VIP-toegang. Lees hier waar je in maart Raya and the Last Dragon kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijken: de spectaculaire trailer van animatiefilm Raya and the Last Dragon of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier