EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten

EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten

Meneer en mevrouw Thielen uit Landgraaf kregen in januari het coronavirus en liggen nu beide in het ziekenhuis om te revalideren. Het stel woont uit Limburg en ligt nu in het ziekenhuis in Dordrecht, de afstand van thuis maakt het extra moeilijk. Het echtpaar vindt het onbegrijpelijk dat het land op zijn kop staat door de avondklok: "Ze moesten eens weten wat er allemaal afspeelt in het ziekenhuis."

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

EenVandaag: <em>Ziekenhuispatiënten</em> kijken vol onbegrip naar <em>demonstranten</em> Meneer en mevrouw Thielen uit Landgraaf kregen in januari het coronavirus en liggen nu beide in het ziekenhuis om te revalideren. Het stel woont uit Limburg en ligt nu in het ziekenhuis in Dordrecht, de afstand van thuis maakt het extra moeilijk. Het echtpaar vindt het onbegrijpelijk dat het land op zijn kop staat door de avondklok: "Ze moesten eens weten wat er allemaal afspeelt in het ziekenhuis." Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede Bekijk deze video »
TV :
EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier