Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna"

Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna"

<em>Chantal Janzen</em> wil weinig met schoonouders doen: &quot;We gaan niet naar de sauna&quot; In Chantal vs. gaat Chantal elke maand de strijd aan met een BN'er. Het doel? Razendsnel drie antwoorden geven op een vraag en toeteren alsof je leven ervan afhangt. In deze video gaat Chantal de strijd aan met Linda Hakeboom. NaaktstrandDrie dingen die je niet met je schoonouders wil doen? Is een van de vragen. "Er zijn zoveel dingen die ik niet met mijn schoonouders wil doen", zegt ze direct. Chantal kan er wel meer opnoemen: "Samenwonen, bijvoorbeeld." Maar ook naar de sauna gaan met je schoonouders lijkt haar niet zo'n goed idee. Linda: "Naaktstrand, ook niet." Topless zonnen met je schoonouders ernaast. Nogal ongemakkelijk. Bekijk de &C-video met Chantal Janzen en Linda Hakeboom hierboven. Bekijk ook Chantal Janzen in de speelhoek met zoontje: "Lul, kom in godsnaam tevoorschijn" Bekijk deze video » Video: Chantal Janzen over haar borsten: "Ze hangen wel een paar centimeter lager" Bekijk deze video »
Entertainment :
Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna"

In Chantal vs. gaat Chantal elke maand de strijd aan met een BN'er. Het doel? Razendsnel drie antwoorden geven op een vraag en toeteren alsof je leven ervan afhangt. In deze video gaat Chantal de strijd aan met Linda Hakeboom.

Naaktstrand
Drie dingen die je niet met je schoonouders wil doen? Is een van de vragen. "Er zijn zoveel dingen die ik niet met mijn schoonouders wil doen", zegt ze direct. Chantal kan er wel meer opnoemen: "Samenwonen, bijvoorbeeld." Maar ook naar de sauna gaan met je schoonouders lijkt haar niet zo'n goed idee. Linda: "Naaktstrand, ook niet." Topless zonnen met je schoonouders ernaast. Nogal ongemakkelijk.

Bekijk de &C-video met Chantal Janzen en Linda Hakeboom hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Chantal Janzen wil weinig met schoonouders doen: "We gaan niet naar de sauna" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier