Bekijk de beelden: EenVandaag legt coronadrukte in ziekenhuizen vast

Bekijk de beelden: EenVandaag legt coronadrukte in ziekenhuizen vast

De regio rond Dordrecht is een van de zwaarst getroffen coronagebieden van het land. Het Albert Schweitzer ziekenhuis moest de covidafdeling zelfs al eens dichtgooien. De komst van de Britse variant baart het personeel dan ook zorgen. EenVandaag bracht een bezoekje aan het Albert Schweitzer ziekenhuis.

Bekijk de video van EenVandaag hieronder.

Bekijk de beelden: <em>EenVandaag</em> legt coronadrukte in <em>ziekenhuizen</em> vast De regio rond Dordrecht is een van de zwaarst getroffen coronagebieden van het land. Het Albert Schweitzer ziekenhuis moest de covidafdeling zelfs al eens dichtgooien. De komst van de Britse variant baart het personeel dan ook zorgen. EenVandaag bracht een bezoekje aan het Albert Schweitzer ziekenhuis. Bekijk de video van EenVandaag hieronder. Bekijk ook Video: Ernst Kuipers keek ‘met afgrijzen’ naar rellen bij ziekenhuis Enschede Bekijk deze video » EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de beelden: EenVandaag legt coronadrukte in ziekenhuizen vast


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de beelden: EenVandaag legt coronadrukte in ziekenhuizen vast of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier