Video: burgemeester Rotterdam Ahmed Aboutaleb goed hersteld van corona

Video: burgemeester Rotterdam Ahmed Aboutaleb goed hersteld van corona

Burgemeester Ahmed Aboutaleb raakte vorig jaar oktober besmet met het coronavirus. De burgemeester is nu goed hersteld van het virus: "Corona is nu achter de rug, ik ben recent behandeld aan mijn schildklier."

Tekst gaat verder onder de video

Video: burgemeester Rotterdam <em>Ahmed Aboutaleb</em> goed hersteld van corona Burgemeester Ahmed Aboutaleb raakte vorig jaar oktober besmet met het coronavirus. De burgemeester is nu goed hersteld van het virus: "Corona is nu achter de rug, ik ben recent behandeld aan mijn schildklier." Tekst gaat verder onder de video RelschoppersEerder vandaag kwam de burgemeester van Rotterdam al in het nieuws nadat hij de relschoppers in Rotterdam flink aanpakte. Bekijk ook Ahmed Aboutaleb bij Jinek over avondklok: 'Beter samen lijden dan nog meer doden' Bekijk deze video » Zien: rellen Rotterdam, bestorming supermarkt, noodbevel afgekondigd Bekijk deze video »
Politiek :
Video: burgemeester Rotterdam Ahmed Aboutaleb goed hersteld van corona

Relschoppers
Eerder vandaag kwam de burgemeester van Rotterdam al in het nieuws nadat hij de relschoppers in Rotterdam flink aanpakte.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: burgemeester Rotterdam Ahmed Aboutaleb goed hersteld van corona of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier