Heftige beelden van ic's Groot-Brittannië: ''Het is de hel''

Heftige beelden van ic's Groot-Brittannië: ''Het is de hel''

De situatie is ernstig in het Verenigd-Koninkrijk. Steeds meer patiënten belanden op de intensive care en artsen kunnen de zorg maar amper bijhouden.

Hel
''Het is een hel,'' stelt één van de artsen. ''Ik wil eigenlijk in tranen uitbarsten. Terwijl de ene patiënt links van je doodgaat, moet je verder met de patiënt rechts van je.'' De druk op de zorg loopt hoog op door die uiterst besmettelijke Britse variant.

Bekijk hieronder de video van RTL Nieuws.

Heftige beelden van <em>ic's</em> Groot-Brittannië: ''Het is de hel'' De situatie is ernstig in het Verenigd-Koninkrijk. Steeds meer patiënten belanden op de intensive care en artsen kunnen de zorg maar amper bijhouden. Hel''Het is een hel,'' stelt één van de artsen. ''Ik wil eigenlijk in tranen uitbarsten. Terwijl de ene patiënt links van je doodgaat, moet je verder met de patiënt rechts van je.'' De druk op de zorg loopt hoog op door die uiterst besmettelijke Britse variant. Bekijk hieronder de video van RTL Nieuws. Bekijk ook Video: Diederik Gommers lanceert eigen vaccinatiecampagne Bekijk deze video » Ernst Kuipers: ‘Woensdag beginnen ziekenhuizen met vaccinatie personeel’ (video) Bekijk deze video » Video: Diederik Gommers over Britse mutatie: 'Engelse collega's waarschuwen ons" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden van ic's Groot-Brittannië: ''Het is de hel''


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden van ic's Groot-Brittannië: ''Het is de hel'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier