RTL Boulevard: Peter R. de Vries over relschoppers: ''Er gebeurde niks totdat de ME kwam''

RTL Boulevard: Peter R. de Vries over relschoppers: ''Er gebeurde niks totdat de ME kwam''

In verschillende steden in Nederland braken na de invoering van de avondklok heftige rellen en demonstraties uit. Dat leidde tot veel vernielingen en plunderingen.

Relschoppers
Veel bekende Nederlanders doen via sociale media oproepen om te stoppen met het geweld. Peter R. de Vries geeft in RTL Boulevard zijn visie op de situatie. Volgens hem is het best ingewikkeld om de relschoppers de kop in te drukken.

Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard.

<em>RTL Boulevard</em>: Peter R. de Vries over <em>relschoppers</em>: ''Er gebeurde niks totdat de ME kwam'' In verschillende steden in Nederland braken na de invoering van de avondklok heftige rellen en demonstraties uit. Dat leidde tot veel vernielingen en plunderingen. RelschoppersVeel bekende Nederlanders doen via sociale media oproepen om te stoppen met het geweld. Peter R. de Vries geeft in RTL Boulevard zijn visie op de situatie. Volgens hem is het best ingewikkeld om de relschoppers de kop in te drukken. Bekijk hieronder het fragment uit RTL Boulevard. Bekijk ook EenVandaag: Ziekenhuispatiënten kijken vol onbegrip naar demonstranten Bekijk deze video » Video: burgemeester Rotterdam Ahmed Aboutaleb goed hersteld van corona Bekijk deze video » Heftige beelden: Binnenstad Den Bosch verandert door rellen in oorlogsgebied Bekijk deze video »
TV :
RTL Boulevard: Peter R. de Vries over relschoppers: ''Er gebeurde niks totdat de ME kwam''


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: Peter R. de Vries over relschoppers: ''Er gebeurde niks totdat de ME kwam'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier