Talkshow M gemist? Politiechef Pim Miltenburg over inzet leger bij rellen

Talkshow M gemist? Politiechef Pim Miltenburg over inzet leger bij rellen

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Talkshow <em>M</em> gemist? Politiechef Pim Miltenburg over inzet leger bij rellen Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van dinsdag 26 januari. Je kan ook de hele uitzending van 26 januari terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Na de invoering van de avondklok braken er in verschillende steden heftige rellen uit. Politiechef Oost Nederland Pim Miltenburg geeft in talkshow M zijn standpunt over de inzet van de ME en het leger. ''Legermensen zijn niet getraind om burgers te handhaven,'' vertelt hij. ''Politemensen zijn daar wel jarenlang op getraind.'' Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Politiechef Pim Miltenburg over inzet leger bij rellen

Na de invoering van de avondklok braken er in verschillende steden heftige rellen uit. Politiechef Oost Nederland Pim Miltenburg geeft in talkshow M zijn standpunt over de inzet van de ME en het leger. ''Legermensen zijn niet getraind om burgers te handhaven,'' vertelt hij. ''Politemensen zijn daar wel jarenlang op getraind.''

Bekijk het fragment uit M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Politiechef Pim Miltenburg over inzet leger bij rellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier