Zien: FC Den Bosch hooligans beschermen hun stad tegen relschoppers

Zien: FC Den Bosch hooligans beschermen hun stad tegen relschoppers

Gisterenavond is de binnenstad van Den Bosch flink getroffen door agressieve demonstranten. De relschoppers hebben verschillende winkels geplunderd in de binnenstad en hebben daarmee een spoor van vernieling achtergelaten.

Voetbalsupporters
De harde kern van voetbalclub FC Den Bosch maakt zich vanavond hard door te politie te ondersteunen in de binnenstad van Den Bosch. In een groep van ongeveer 50 supporters groot gaan zij proberen hun stad veilig te houden, om zo een tweede nacht van ellende te voorkomen.

Bekijk de video waarin de supporters helpen hieronder.

Zien: <em>FC Den Bosch hooligans</em> beschermen hun stad tegen <em>relschoppers</em> Gisterenavond is de binnenstad van Den Bosch flink getroffen door agressieve demonstranten. De relschoppers hebben verschillende winkels geplunderd in de binnenstad en hebben daarmee een spoor van vernieling achtergelaten. VoetbalsupportersDe harde kern van voetbalclub FC Den Bosch maakt zich vanavond hard door te politie te ondersteunen in de binnenstad van Den Bosch. In een groep van ongeveer 50 supporters groot gaan zij proberen hun stad veilig te houden, om zo een tweede nacht van ellende te voorkomen. Bekijk de video waarin de supporters helpen hieronder. Bekijk ook Zien: heftige arrestatie in Den Bosch na avondklok-rellen Bekijk deze video » Zien: Door geheime chats op Telegram kwamen de plunderacties tot stand Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: FC Den Bosch hooligans beschermen hun stad tegen relschoppers


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: FC Den Bosch hooligans beschermen hun stad tegen relschoppers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier