Rotterdammers over rellen: ''Er zitten idioten in deze stad'' (video)

Rotterdammers over rellen: ''Er zitten idioten in deze stad'' (video)

Na de invoering van de avondklok zijn er in veel steden in Nederland rellen uitgebroken. Politici in Rotterdam-Zuid zijn er klaar mee. Zij zijn van mening dat het stadsbestuur moet ingrijpen. POW spreekt ook met Rotterdammers op straat die vol afschuw spreken over de relschoppers.

Bekijk hieronder het fragment uit POW.

<em>Rotterdammers</em> over rellen: ''Er zitten idioten in deze stad'' (video) Na de invoering van de avondklok zijn er in veel steden in Nederland rellen uitgebroken. Politici in Rotterdam-Zuid zijn er klaar mee. Zij zijn van mening dat het stadsbestuur moet ingrijpen. POW spreekt ook met Rotterdammers op straat die vol afschuw spreken over de relschoppers. Bekijk hieronder het fragment uit POW. Bekijk ook Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: Binnenstad Den Bosch verandert door rellen in oorlogsgebied Bekijk deze video » Bizar: Ondernemers beboet bij beschermen winkel tijdens rellen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Rotterdammers over rellen: ''Er zitten idioten in deze stad'' (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rotterdammers over rellen: ''Er zitten idioten in deze stad'' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier