Zien: Rellen in Amsterdam-Osdorp de kop ingedrukt door ME (video)

Zien: Rellen in Amsterdam-Osdorp de kop ingedrukt door ME (video)

Sinds de invoering van de avondklok hebben verschillende steden in Nederland last gehad van rellen. Vanavond was geen uitzondering voor de hoofdstad.

Onrust
Een grote groep jongeren heeft volgens de Amsterdamse politie voor nogal wat onrust gezorgd in de Amsterdamse wijk Osdorp.

Geen arrestaties
Op de beelden is te zien hoe de relschoppers zich verzamelden in de omgeving van de straat Tussen Meer waar ze vuurwerk afstoken. De ME trad kort op waarna de rust terugkeerde. Er zijn volgens een politiewoordvoerder verder geen arrestaties verricht.

Bekijk hieronder de AD-video.

Zien: Rellen in <em>Amsterdam-Osdorp</em> de kop ingedrukt door ME (video) Sinds de invoering van de avondklok hebben verschillende steden in Nederland last gehad van rellen. Vanavond was geen uitzondering voor de hoofdstad. OnrustEen grote groep jongeren heeft volgens de Amsterdamse politie voor nogal wat onrust gezorgd in de Amsterdamse wijk Osdorp. Geen arrestatiesOp de beelden is te zien hoe de relschoppers zich verzamelden in de omgeving van de straat Tussen Meer waar ze vuurwerk afstoken. De ME trad kort op waarna de rust terugkeerde. Er zijn volgens een politiewoordvoerder verder geen arrestaties verricht. Bekijk hieronder de AD-video. Bekijk ook Zien: Onrust op Urk na avondklok (video) Bekijk deze video » Heftige beelden: corona-demonstratie Eindhoven loopt uit de hand Bekijk deze video » Zien: ook avondklok-rellen in Enschede, stadsbus belaagd door relschoppers Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Rellen in Amsterdam-Osdorp de kop ingedrukt door ME (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Rellen in Amsterdam-Osdorp de kop ingedrukt door ME (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier