Opsporing Verzocht: 'Pakketbezorger' overvalt jong gezin met vuurwapen (video)

Opsporing Verzocht: 'Pakketbezorger' overvalt jong gezin met vuurwapen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: 'Pakketbezorger' overvalt jong gezin met vuurwapen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Tekst gaat verder onder de video. De politie is nog steeds op zoek naar twee overvallers die vorig jaar januari een jong gezin beroofden. Op de beelden is te zien hoe een 'pakketbezorger' met een DHL-jas het huis binnenvalt en de vader bedreigd met een vuurwapen. Ook wordt zijn hoofd omgebonden met tape. De daders ontsnappen met losgeld en de auto. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: 'Pakketbezorger' overvalt jong gezin met vuurwapen (video)

De politie is nog steeds op zoek naar twee overvallers die vorig jaar januari een jong gezin beroofden. Op de beelden is te zien hoe een 'pakketbezorger' met een DHL-jas het huis binnenvalt en de vader bedreigd met een vuurwapen. Ook wordt zijn hoofd omgebonden met tape. De daders ontsnappen met losgeld en de auto.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: 'Pakketbezorger' overvalt jong gezin met vuurwapen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier