Opsporing Verzocht: dieven Oldenzaal en Zwolle stelen katalysatoren van auto's

Opsporing Verzocht: dieven Oldenzaal en Zwolle stelen katalysatoren van auto's

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Lees verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: dieven Oldenzaal en Zwolle stelen katalysatoren van auto's Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Lees verder onder de video. Katalysatoren zorgen ervoor dat de uitlaatgassen van auto's 'schoner' worden, en daarmee minder schadelijk voor het milieu. Er zit echter ook edelmetaal in en dat maakt de producten aantrekkelijk voor dieven. In Oldenzaal en Zwolle werden er al katalysatoren gestolen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: dieven Oldenzaal en Zwolle stelen katalysatoren van auto's

Katalysatoren zorgen ervoor dat de uitlaatgassen van auto's 'schoner' worden, en daarmee minder schadelijk voor het milieu. Er zit echter ook edelmetaal in en dat maakt de producten aantrekkelijk voor dieven. In Oldenzaal en Zwolle werden er al katalysatoren gestolen.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: dieven Oldenzaal en Zwolle stelen katalysatoren van auto's of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier