Opsporing Verzocht: Els Slurink in 1997 vermoord, kan zaak eindelijk worden opgelost?

Opsporing Verzocht: Els Slurink in 1997 vermoord, kan zaak eindelijk worden opgelost?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken.

Lees verder onder de video.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Els Slurink in 1997 vermoord, kan zaak eindelijk worden opgelost? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 26 januari. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 26 januari terugkijken. Lees verder onder de video. Els Slurink was nog maar 33 jaar oud toen ze in 1997 in haar woonkamer werd vermoord. 24 jaar later is de vraag nog steeds: door wie? De politie in Groningen heeft de zaak inmiddels heropend en er was de afgelopen tijd veel aandacht voor, onder meer door posters en flyers. Ook Opsporing Verzocht helpt mee bij het oplossen van de zaak. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Els Slurink in 1997 vermoord, kan zaak eindelijk worden opgelost?

Els Slurink was nog maar 33 jaar oud toen ze in 1997 in haar woonkamer werd vermoord. 24 jaar later is de vraag nog steeds: door wie? De politie in Groningen heeft de zaak inmiddels heropend en er was de afgelopen tijd veel aandacht voor, onder meer door posters en flyers. Ook Opsporing Verzocht helpt mee bij het oplossen van de zaak.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Els Slurink in 1997 vermoord, kan zaak eindelijk worden opgelost? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier