Op1 gemist? Winkeleigenaar Emrah Köker over plunderingen: ''Ik keek live mee''

Op1 gemist? Winkeleigenaar Emrah Köker over plunderingen: ''Ik keek live mee''

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Winkeleigenaar Emrah Köker over plunderingen: ''Ik keek live mee'' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Veel steden hebben te maken met relschoppers na de invoering van de avondklok. Emrah Köker vertelt over de vernielingen in zijn zaak in Rotterdam. Via de beveiligingscamera's keek hij live mee hoe alles stuk ging. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Winkeleigenaar Emrah Köker over plunderingen: ''Ik keek live mee''

Veel steden hebben te maken met relschoppers na de invoering van de avondklok. Emrah Köker vertelt over de vernielingen in zijn zaak in Rotterdam. Via de beveiligingscamera's keek hij live mee hoe alles stuk ging.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Winkeleigenaar Emrah Köker over plunderingen: ''Ik keek live mee'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier