Op1 gemist? Zo gaat de politie relschoppers opsporen (video)

Op1 gemist? Zo gaat de politie relschoppers opsporen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Zo gaat de politie relschoppers opsporen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Veel steden hebben te maken met rellen waarbij onder andere winkels worden vernield. De relschoppers bekogelen daarnaast ook agenten met stenen en vuurwerk. Rechercheur van politie Brabant-Oost Toine van Loenhout vertelt in Op1 hoe ze de daders gaan opsporen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Zo gaat de politie relschoppers opsporen (video)

Veel steden hebben te maken met rellen waarbij onder andere winkels worden vernield. De relschoppers bekogelen daarnaast ook agenten met stenen en vuurwerk. Rechercheur van politie Brabant-Oost Toine van Loenhout vertelt in Op1 hoe ze de daders gaan opsporen.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Zo gaat de politie relschoppers opsporen (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier