Op1 gemist? Politie denkt na over versterking vanuit het buitenland

Op1 gemist? Politie denkt na over versterking vanuit het buitenland

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Politie denkt na over versterking vanuit het buitenland Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Na de invoering van de avondklok hebben veel steden te maken met relschoppers. Politiechef Willem Woelders praat over het plan van aanpak van de politie. Ook Ferdinand Grapperhaus is aanwezig via een videoverbinding. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Politie denkt na over versterking vanuit het buitenland

Na de invoering van de avondklok hebben veel steden te maken met relschoppers. Politiechef Willem Woelders praat over het plan van aanpak van de politie. Ook Ferdinand Grapperhaus is aanwezig via een videoverbinding.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV