Op1 gemist? Psychiater Damiaan Denys verklaart gedrag relschoppers

Op1 gemist? Psychiater Damiaan Denys verklaart gedrag relschoppers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Psychiater Damiaan Denys verklaart gedrag relschoppers Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 26 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 26 januari terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Na de invoering van de avondklok hebben veel steden te maken met relschoppers. De Belgische psychiater en filosoof Damiaan Denys vindt het gedrag van de relschoppers niet heel verrassend. ''Nederland tolereert geweld al langer,'' zegt hij. ''De rellen zijn een uiting van algemeen ongenoegen.'' Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Psychiater Damiaan Denys verklaart gedrag relschoppers

Na de invoering van de avondklok hebben veel steden te maken met relschoppers. De Belgische psychiater en filosoof Damiaan Denys vindt het gedrag van de relschoppers niet heel verrassend. ''Nederland tolereert geweld al langer,'' zegt hij. ''De rellen zijn een uiting van algemeen ongenoegen.''

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Psychiater Damiaan Denys verklaart gedrag relschoppers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier