Het Dorp over krimpdorpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Dorp over krimpdorpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Dorp over krimpdorpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Het Dorp reizen Huub Stapel en Wim Daniëls naar dorpen om het thema krimp te ervaren en bespreken. Man en machtHuub en Wim komen erachter dat steeds meer dorpen moeite hebben om hun voorzieningen te behouden. In De Moer proberen de dorpelingen met man en macht de dorpsschool open te houden en in Waarde dreigt faillisement voor de dorpswinkel. MiddelpuntIn het Friese dorp Wergea kochten tien dorpelingen het dorpscafé op dat nu weer bloeit en het levendige middelpunt van het dorp is. Over Het DorpIn dit programma reizen Huub Stapel en Wim Daniëls door Nederland, op zoek naar het echte dorpsgevoel. Wat is de toekomst voor het dorp in Nederland? Op1 gemist? Giovanca Ostiana scheert alle dorpen over één kam: "Gebeurt niks" Bekijk deze video » Het Dorp uitgesteld naar 13 januari door nieuws VS: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Het Dorp reizen Huub Stapel en Wim Daniëls naar dorpen om het thema krimp te ervaren en bespreken.

Man en macht
Huub en Wim komen erachter dat steeds meer dorpen moeite hebben om hun voorzieningen te behouden. In De Moer proberen de dorpelingen met man en macht de dorpsschool open te houden en in Waarde dreigt faillisement voor de dorpswinkel.

Middelpunt
In het Friese dorp Wergea kochten tien dorpelingen het dorpscafé op dat nu weer bloeit en het levendige middelpunt van het dorp is.

Over Het Dorp
In dit programma reizen Huub Stapel en Wim Daniëls door Nederland, op zoek naar het echte dorpsgevoel. Wat is de toekomst voor het dorp in Nederland?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Dorp

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Het Dorp over krimpdorpen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier