Docu Kubrick over Kubrick gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Kubrick over Kubrick gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu Kubrick over Kubrick gemist? Bekijk hier de hele uitzending Filmlegende Stanley Kubrick reflecteert twee decennia na zijn dood op zijn oeuvre en vertelt over zijn unieke werkwijze. OpenhartigKubrick trad zelden in de publiciteit, maar in een serie audio-interviews met de Franse filmcriticus Michel Ciment is hij openhartig over zijn vak en toont hij zich een intelligente en originele auteur. FilmfragmentenDeze interviews vormen, samen met talloze onvergetelijke filmfragmenten, de ruggengraat van de documentaire. Jack NicholsonDaarnaast vertellen acteurs over hun ervaringen op de set, onder wie Jack Nicholson (The Shining), Malcolm McDowell (A clockwork orange) en Nicole Kidman (Eyes wide shut). Dr. Sleep neemt kijkers terug naar The Shining Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Filmlegende Stanley Kubrick reflecteert twee decennia na zijn dood op zijn oeuvre en vertelt over zijn unieke werkwijze.

Openhartig
Kubrick trad zelden in de publiciteit, maar in een serie audio-interviews met de Franse filmcriticus Michel Ciment is hij openhartig over zijn vak en toont hij zich een intelligente en originele auteur.

Filmfragmenten
Deze interviews vormen, samen met talloze onvergetelijke filmfragmenten, de ruggengraat van de documentaire.

Jack Nicholson
Daarnaast vertellen acteurs over hun ervaringen op de set, onder wie Jack Nicholson (The Shining), Malcolm McDowell (A clockwork orange) en Nicole Kidman (Eyes wide shut).


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Docu Kubrick over Kubrick gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier