Jinek gemist? Geert-Jan Knoops over hoe overheid met avondklokrellen-schade om moet gaan

Jinek gemist? Geert-Jan Knoops over hoe overheid met avondklokrellen-schade om moet gaan

Geert-Jan Knoops besprak dinsdagavond met Onno Hoes en Eva Jinek hoe de overheid om moet gaan met alle schade bij winkeliers, die ontstond tijdens de avondklokrellen. "Je moet je uiterste best doen om het te verhalen bij degene die daarvoor verantwoordelijk is, voor zover je dat kunt bewijzen. Maar als overheid zou je in dit geval die schade moeten voorfinancieren. Dat behoort in mijn visie tot de zorgplicht van de overheid."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Geert-Jan Knoops over hoe overheid met avondklokrellen-schade om moet gaan Geert-Jan Knoops besprak dinsdagavond met Onno Hoes en Eva Jinek hoe de overheid om moet gaan met alle schade bij winkeliers, die ontstond tijdens de avondklokrellen. "Je moet je uiterste best doen om het te verhalen bij degene die daarvoor verantwoordelijk is, voor zover je dat kunt bewijzen. Maar als overheid zou je in dit geval die schade moeten voorfinancieren. Dat behoort in mijn visie tot de zorgplicht van de overheid." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 26 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Jinek gemist? Geert-Jan Knoops over hoe overheid met avondklokrellen-schade om moet gaan


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Geert-Jan Knoops over hoe overheid met avondklokrellen-schade om moet gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier