Married At First Sight: Mick hoort dat Daisy ook uit Amsterdam-Noord komt

Married At First Sight: Mick hoort dat Daisy ook uit Amsterdam-Noord komt

Een paar minuten voor zijn bruiloft hoort Mick hoe zijn bruid heet: Daisy. Vervolgens krijgt hij nog een andere verrassing die hij echt niet zag aankomen. Zijn aanstaande vrouw blijkt namelijk net als hij in Amsterdam-Noord te wonen. "Dat kan niet! Ik zit met Limburg in mijn hoofd. Dat kan niet. Wel makkelijk, lekker fietsen." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder.

<em>Married At First Sight</em>: Mick hoort dat Daisy ook uit Amsterdam-Noord komt Een paar minuten voor zijn bruiloft hoort Mick hoe zijn bruid heet: Daisy. Vervolgens krijgt hij nog een andere verrassing die hij echt niet zag aankomen. Zijn aanstaande vrouw blijkt namelijk net als hij in Amsterdam-Noord te wonen. "Dat kan niet! Ik zit met Limburg in mijn hoofd. Dat kan niet. Wel makkelijk, lekker fietsen." Bekijk het fragment van Married At First Sight hieronder. Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Married At First Sight: Freddy en Sylvia geven elkaar jawoord Bekijk deze video »
TV :
Married At First Sight: Mick hoort dat Daisy ook uit Amsterdam-Noord komt

Married At First Sight is iedere maandag en dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Married At First Sight terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Married At First Sight: Mick hoort dat Daisy ook uit Amsterdam-Noord komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier