Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere

Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere

Powned-verslaggever Slijptol doet dagelijks verslag van de avondklokrellen en toog dinsdagavond onder andere naar Hilversum, waar hij getuige was van de nodige vuurwerkontploffingen. Ook werd hij agressief bejegend door een van de aanwezige jongeren: "Wat is er man? Wat is er? Wat is er? Ga je mij filmen?", vraagt die op vrij intimderende wijze. Bekijk de video van Powned hieronder.

Rellen <em>Hilversum</em>: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere Powned-verslaggever Slijptol doet dagelijks verslag van de avondklokrellen en toog dinsdagavond onder andere naar Hilversum, waar hij getuige was van de nodige vuurwerkontploffingen. Ook werd hij agressief bejegend door een van de aanwezige jongeren: "Wat is er man? Wat is er? Wat is er? Ga je mij filmen?", vraagt die op vrij intimderende wijze. Bekijk de video van Powned hieronder. Bekijk ook Rellen Rotterdam: Powned bezoekt gedupeerde winkeliers (video) Bekijk deze video » Relschopper Rotterdam-Zuid in paniek na klappen van politie: "Ik bloed dood!" (video) Bekijk deze video »
TV :
Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Rellen Hilversum: Powned-verslaggever geïntimideerd door jongere of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier