Woensdag in de 5 Uur Show: Kika van Es & Jelte van der Goot

Woensdag in de 5 Uur Show: Kika van Es & Jelte van der Goot

Woensdag presenteert Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo weer een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Voetbalster Kika van Es over haar olympische droom
  • Jelte van der Goot praat mee met alle onderwerpen
  • Het laatste nieuws

Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder

Woensdag in de <em>5 Uur Show:</em> Kika van Es &amp; Jelte van der Goot Woensdag presenteert Brecht van Hulten of Carolina Lo Galbo weer een nieuwe uitzending van de 5 Uur Show, dit zijn de gasten en onderwerpen: Voetbalster Kika van Es over haar olympische droom Jelte van der Goot praat mee met alle onderwerpen Het laatste nieuws Bekijk de aankondiging van De 5 Uur Show van woensdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Roos Schlikker legt relplegers uit: "Nederland is geen dictatuur" (video) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag in de 5 Uur Show: Kika van Es & Jelte van der Goot

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in de 5 Uur Show: Kika van Es & Jelte van der Goot of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier